Profil Perusahaan

Titik sourcing mangrupakeun agén sourcing ngarah ukur difokuskeun suku cadang otomatis tur equipments. Urang dedicated pikeun mantuan oversea pembeli kana sumber bagian otomatis cadang jeung equipments ti Cina, jeung leuwih ti 10 taun pangalaman profésional, urang ngarti sasuai ka nu Anjeun ogé sarta sourcing bagian katuhu dina harga katuhu pikeun anjeun. Urang nungkulan nyata manufactures, urang bisa ngabantu anjeun pariksa jeung ngaleungitkeun pausahaan dagang, jadi Anjeun salawasna bisa meunangkeun harga panghandapna mungkin, sagalana geus transparan, anjeun tiasa langsung ngahubungan kalawan pabrik for teu nanaon anjeun prihatin.

0_w1000_10 + taun

10+ Taun Garapan

Urang fokus kana suku cadang otomatis leuwih ti 10 taun, anu anggota di tim kami henteu ngan agén sourcing, anu ogé produk ahli. Urang ngarti ogé sarat anjeun sarta cocog produsén katuhu pikeun anjeun.

500+ Manufacturers mumpuni dina databés kami

Urang mengklasifikasikan sarta meunteun pabrik, sanggeus Inok, urang ngan tetep pabrik mumpuni. Urang dipilih 20+ pabrik unggulan janten suppliers strategis kami anu baris babagi ngembangkeun produk na informasi marketing.

10% ngembangkeun pabrik anyar unggal taun.

0_w1000_500 + Manufacturers mumpuni dina database kami
prosés 0_w1000_Complete QC

lengkep Prosés QC

Urang ngalakukeun pamariksaan ti sampel pikeun wadahna loading, kontrol kualitas rentang pinuh pikeun mastikeun anjeun meunang dina produk Anjeun maréntahkeun sakumaha dipénta.

kaahlian Negotiating ngalaman

Loba pangalaman taun bisnis kalawan pabrik Cina hayu urang nyaho ogé dina pabrik Cina, kaahlian Negotiating alus teuing pikeun mastikeun anjeun meunang harga kalapa ti pabrik. Kami solusi ngahemat ongkos anjeun sarta waktu jeung meunang bisnis!

Kaahlian Negotiating 0_w1000_Experienced