Ngobrol Para ahli Kiwari

Bisnis boga, mésér dihijikeun jeung produk manajer

Taya naon sourcing pangalaman di Cina?
Hoyong manggihan pabrik katuhu dina Cina?
Hoyong ngahemat duit jeung waktu pikeun sourcing bagian otomatis katuhu?
Kami hiji nu peryogi!

Tentang Kami

Titik sourcing mangrupakeun agén sourcing ngarah ukur difokuskeun suku cadang otomatis tur equipments. Urang dedicated pikeun mantuan oversea pembeli kana sumber bagian otomatis cadang jeung equipments ti Cina, jeung leuwih ti 10 taun pangalaman profésional, urang ngarti sasuai ka nu Anjeun ogé sarta sourcing bagian katuhu dina harga katuhu pikeun anjeun. Urang nungkulan nyata manufactures, urang bisa ngabantu anjeun pariksa jeung ngaleungitkeun pausahaan dagang, jadi Anjeun salawasna bisa meunangkeun harga panghandapna mungkin, sagalana geus transparan, anjeun tiasa langsung ngahubungan kalawan pabrik for teu nanaon anjeun prihatin.

kauntungan urang

Profésional, bisa dipercaya, jeung efisien

Kalawan layanan sourcing hiji-eureun urang, anjeun tiasa nyimpen duit na waktos dina unggal panggung proyék, Anjeun ukur perlu difokuskeun bisnis inti, urang baris ngurus sagalana saacan anjeun meunang dina produk. Contact us kiwari!