Bisedoni me Ekspertët tani

Pronari i biznesit, MANAGER blerë dhe menaxher produkti

Nuk ka ndonjë përvojë ndihmuese në Kinë?
Dëshironi të gjeni prodhimin e drejtë në Kinë?
Dëshironi për të kursyer para dhe kohë për të ndihmuese pjesët e drejtë auto?
Ne jemi një që ju duhet!

Rreth nesh

Pika Sourcing është një agjent kryesor ndihmuese vetëm të përqëndrohet në auto pjesëve rezervë dhe pajisjeve. Ne përkushtuar për të ndihmuar blerësit e huaj të burimit pjesë auto këmbimi dhe pajisje nga Kina, me më shumë se 10 vjet përvojë profesionale, ne e kuptojmë kërkesat tuaja mirë dhe ndihmuese pjesën e duhur në çmimin e duhur për ju. Ne merren me të vërtetë prodhon, ne mund të ju ndihmojë për të verifikuar dhe të eliminohen kompanitë tregtare, kështu që ju gjithmonë mund të merrni çmimin më të ulët të mundshme, çdo gjë është transparente, ju mund të kontaktoni direkt me prodhuesit për ndonjë gjë që ju janë të shqetësuar.

Avantazhi ynë

Profesionale, të besueshme, dhe efikas

Me shërbimin tonë të one-stop ndihmuese, ju mund të kurseni para dhe kohë në çdo fazë të projektit, ju vetëm duhet të përqëndrohet në bizneset kryesore, ne do të kujdeset për çdo gjë deri sa ju të merrni produkte. Na kontaktoni tani!