Разговарајте со експерти сега

Сопственик на бизнис, купување на менаџер и менаџер на производот

Нема никакви извори искуство во Кина?
Сакате да го најдете вистинскиот производство во Кина?
Сакате да заштедите пари и време за извори на правото на авто делови?
Ние сме една што ви треба!

за нас

Точка извори е водечки извори агент се фокусира само на авто делови и опрема. Ние сме посветени да им помогне задокеански купувачи да се извор на авто делови и опрема од Кина, со повеќе од 10 години професионално искуство, ние се разбираме вашите барања добро и извори на правото дел на вистинската цена за вас. Ние се справи со вистински производители, ние може да ви помогне да провери и да се отстранат трговските друштва, па секогаш можете да добиете на најниска можна цена, сè е транспарентен, можете да не контактирате директно со производители за нешто што се загрижени.

нашата предност

Професионална, сигурна и ефикасна

Со нашите едношалтерски извори сервис, можете да заштедите време и пари во секоја фаза на проектот, вие само треба да се фокусира на клучните бизнис, ние ќе се грижи за сè додека не се добие производи. Контактирајте со нас сега!