Diajak Experts Saiki

BUSINESS pemilik, tuku MANAGER lan PRODUCT MANAGER

Ora sembarang Sourcing pengalaman China?
Arep golek Pabrik tengen ing China?
Pengin nyimpen dhuwit lan wektu kanggo raw bagean otomatis tengen?
We sing siji sing perlu!

Babagan awake dhewe

Point Sourcing punika agen Sourcing anjog mung fokus ing spare parts otomatis lan Alat. We darmabakti kanggo oversea panuku kanggo sumber bagean otomatis nyisakke lan Alat saka China, karo luwih saka 10 taun pengalaman profesional, kita mangertos syarat lan uga raw sisih tengen ing rega tengen kanggo sampeyan. We menehi hasil karo nyata pabrik, kita bisa mbantu kanggo verifikasi lan ngilangi perusahaan dagang, supaya sampeyan bisa tansah njaluk rega paling bisa, kabeh iku transparent, sampeyan bisa langsung kontak karo manufaktur kanggo apa-apa sing ngangap.

kauntungan kita

PROFESSIONAL, RELIABLE, lan efisien

Kanthi layanan Sourcing siji-mandeg kita, sampeyan bisa nyimpen dhuwit lan wektu ing saben tataran saka project, sampeyan mung kudu fokus ing bisnis inti, kita bakal njupuk care saka kabeh kantos sampeyan njaluk produk. Hubungi kita saiki!